The Runyon Canyon hike

Yellow shirt, New sneaks and a lot of cactuses

Shirt Vila (here in black and white) / Sneakers New Balance / Skirt Gina Tricot (similar here) / Socks MP Denmark

Jeg har været ude på min lille gåtur igen her til morgen. Jeg vågner altid ved 7 tiden hver morgen, hvor jeg ikke kan sove videre, så smutter altid en tur forbi Starbucks og så ned til stranden. Om morgenen er der altid så roligt her – det er kun mig, surferne og alle hundelufterne der er oppe, så det er ret hyggeligt. Alle hilser og er så venlige og imødekommende, det er virkelig noget, som jeg gerne vil blive bedre til hjemme i Danmark.

I dag skal vi med Sheila (hende vi bor hos) til Beverly Hills for at spise frokost og et smut forbi Rodeo Drive – og det er bare for at kigge og savle lidt over alle butikkerne! I aften skal vi nok ud at spise og have et par drinks. Det er vores sidste “rigtige” aften inden vi smutter hjem på mandag.

///

I have been out for my little morning walk again this morning. I wake up around 7 am every morning so I always walk down to Starbucks to get a coffee and then down to the beach. When I go out that early it’s only me, the surfers and dog walkers who are awake so it’s kind of cosy and I really enjoy the calm vibe in the morning. Everybody is so friendly and kind and that’s really something I wanna be better at back home in Denmark.

Today we are going with Sheila (our friend and host) to Beverly Hills for lunch and stop by Rodeo Drive – just to look and to drool over the many nice shops. Tonight I guess we are going out for dinner and drinks. It’s our last “real” evening before we have to leave on Monday.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Runyon Canyon hike