Yellow shirt, New sneaks and a lot of cactuses

Last evening

Dress Gina Tricot (here) / Bag Gucci / Flip flops Havaianas

Vi er lige kommet tilbage til huset efter at have spist vores sidste middag her i Venice. Imorgen går turen hjem til kolde Danmark – skal forsøge at tage lidt sol med hjem! Rigtig mange af jer har spurgt på Instagram på denne fine kjole, så jeg ville lige give jer det direkte link. Nu vil jeg gå i gang med at pakke og så smutte i seng. Vi skal først flyve ved 18 tiden, så vi har heldigvis det meste af dagen imorgen til at nyde det sidste.

///

We just got back to the house after our last dinner here in Venice. Tomorrow we are going home to cold Denmark – I’ll try to bring some sun with me. A lot of you have been asking about this dress on Instagram so I just wanted to give you the direct link. I will start packing now and then go to bed. Our flight is first at 6 pm, so we got a half day just to enjoy the last of our vacation.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow shirt, New sneaks and a lot of cactuses