Last evening

Sweater weather

1. here / 2. here / 3. here

1. here / 2. here / 3. here

1. here / 2. here / 3. here

1. here / 2. here / 3. here

Ingen tvivl om, at det for alvor er blevet koldt – og jeg kan i den grad mærke det efter at være kommet fra 30 graders varme. Derfor er det tid til at hoppe i strikken og jeg har fundet 12 stk, der bestemt godt måtte hænge i mit skab!

///

It is definitely beginning to be very cold outside – and I can really feel it after coming from 30 degrees in Cali. Because of that, it’s time to wear a big knit to keep warm. I have found 12 knits I really want to wear this season.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last evening