Winter coats

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

Er jeg den eneste, der synes, at det er blevet alt for koldt alt for hurtigt??? Jeg pakker mig i hvert fald ind i lag-på-lag hver gang, jeg går uden for en dør. Selvom jeg har en lille håndfuld frakker + min pels til de virkelig kolde dage, mangler jeg stadig den perfekte varme uldfrakke. Jeg har fundet 9 af slagsen, som jeg ret godt kan lide – og i sær vild med nr 3 fra Rodebjer!!

Hvilke er jeresfavoritter? Ellers hvisi har fundetnogleandre fine vinterfrakke, må imegetgernelinke til dem!

///

Am I the only one who thinks the weather is crazy cold outside??? I wrapping my self up in many layers every time I go out. Even though I have a couple of coats and my fur when it’s freezing, I still need the perfect warm winter coat. I’ve found 9 different kinds that I really like – and especially number 3 from Rodebjer!

Do you have a favourite? Or if you have found some other cute winter coats please send me the direct link!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green pj + Tradono market