Winter coats

Oversize knit and news coming up

Knit & Other Stories (here) / Jeans Acne Studios (similar here) / Sneakers New Balance (here) / Earrings Weekday (here) / Bag Gucci

Godmorgen damer.

Mit outfit fra sidste uge, hvor jeg aldrig fik linket til de forskellige items. Strikken har mange af jer spurgt på, og jeg har endelig fundet den på & Other Stories hjemmeside. Jeg har nærmest levet i den siden jeg kom hjem – den er så rar og varm. Mine jeans er en gammel model fra Acne Studios, men jeg købte dem i sommer i Acne Archive på Elmegade, så der kan i være heldige at finde dem.

Jeg har haft et virkelig spændende møde denne uge, og snart kommer der til at ske nogle ændringer for bloggen og mig, hvilket jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om. Stay tuned!

///

Good morning ladies.

I never did the direct link to this outfit from last week. Manu of you have been asking about the knit and I finally found it online at & Other Stories. I have literally been living in it ever since I got back from Cali – it’s so warm and cosy. My jeans is an old model from Acne Studios – but I bought them in Acne Archive at Elmegade this summer, so maybe they still have a few left if you’re lucky.

I had a really exciting meeting this week and soon there are going to be some changes with the blog and me – I can wait to tell you about it, so stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter coats