Oversize knit and news coming up

Orange dress is finally available

Dress Second Female (here) / Sunglasses Mykita / Bag Gucci

Da jeg første gang hoppede i denne kjole i forbindelse med Oslo Runway fik jeg virkelig mange henvendelser på den – og den gode nyhed er, at den endelig er til at finde i butikkerne og online lige her. Jeg har brugt min flittigt og hver gang får jeg mange komplimenter for den. Nu når det er meget koldere uden for, vil jeg bruge den med lyse jeans under eller et strømpebukser – måske endda i rød, og en lang frakke evt. i en ternet mønster, så man stadig kan spotte den fine kjole indenunder. I kan se lige her og her , hvordan jeg tidligere har stylet den.

Jeg har endnu en skydningi dag, hvor jeg skal style forsideogmodeserie, så jeg vil gøre migklarogsmutteudaf døren – vi ses!

///

When I wore this dress for the first time at Oslo Runway I got so many requests – and the good news is that is finally available in stores and online right here. I have been wearing mine a lot and every time I get a lot of compliments. Now when the weather is really cold, I would wear it with jeans or stockings – maybe in red, and a long coat in another nice pattern. Right here and here, you can see how I styled the dress before.

I have a shooting today – again, where I’m doing the cover and fashion inside so I will get going. See you!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversize knit and news coming up