Orange dress is finally available

Beauty routine

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here

Så var detvist på tide, at jeg fik delt min daglige beauty rutine med jer. Jeg har ofte fået spørgsmål på instagram og her på bloggen omkring min hud og hvilke produkter jeg anvender. En gang imellem skifter jeg ud for at prøve noget nyt af, men lige for tiden fungerer denne her rutine rigtig godt for mig:

1. Aseop Facial Cleansing Oil bruger jeg til at fjerne make-up og rense min hud med. Jeg er fan af, at den kan bruges til det hele på en gang, så det går lidt stærkt.

2 & 3.. Mine yndlings ansigtsmasker er Parsley Seed Cleansing Masque fra Aesop og Azulene Calming Mask fra Mario Badescu. De har begge en beroligende effekt på min hud – og hvis jeg engang imellem lige får trykket får meget (hov), fjerner de rødmen.

4. Af serum bruger jeg Parsley Seed Anti-Oxidant Serum fra Aseop. Den bruger jeg hver morgen under min dagcreme.

5 & 6. Min morgen- og natcreme er fra MUTI. Et nyt brand (for mit vedkommende) som jeg netop har stiftet bekendtskab med. Jeg har brugt cremerne i godt tre uger nu, og synes de fungerer rigtig fint. Om morgenen kan jeg godt være ret tør, derfor kombinerer jeg dagcremen med min serum, men det kan selvfølgelig variere for person til person.

7. Sidst men ikke mindst bruger jeg M2 Beeauté Eyelash Activating Serum på vipperne hver aften. Det er også meget forskelligt fra person til person, hvilken effekt den har, men mine vipper er helt klart blevet længere af den.

///

It was about time that I got to share my beauty routine with you guys. I get a lot of questions on Instagram and on the blog about my skin and which products I use. Sometimes I change my products to try something new, but right now this routine works really well for me:

1. I use Aseop Facial Cleansing Oil to remove makeup and clean my face. I’m a big fan of this product since it removes everything at the same time.

2 & 3. My favourite facial masks are Parsley Seed Cleansing Masque from Aesop and Azulene Calming Mask fra Mario Badescu. Both have a very calming effect on my skin and removes the redness if I have some.

4. I use Aesop Parsley Seed Anti-Oxidant Serum every morning before my cream.

5 & 6. I have two creams – one to use in the morning and one for the evening. Both are from MUTI a brand that I just got the know about three weeks ago, but it works really well for me. In the morning my skin it’s a bit dry and that’s why I use a serum underneath my cream, but it’s totally individual.

7. Last but not least I use M2 Beeauté Eyelash Activating Serum on my eyelashes every evening. It’s also very individually how this product works, but my lashes have definitely grown by using it.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange dress is finally available