Beauty routine

Red Monday and big news

Coat Just Female (here) / Knit Second Female (here) / Skirt Just Female (coming soon. Similar here & here) / Tights Monki (here) / Sneakes New balance

I sidste uge skrev jeg lige her, at der snart kom til at ske nogle ændringer på bloggen og det kan jeg nu afsløre, hvad er. Inden jeg tog afsted til L.A hev Bloggers Delight fat i mig omkring at indgå et samarbejde og i mandags havde vi et spændende møde, hvor jeg efterfølgende har valgt at takke ja til at signe med dem! Det kommer selvfølgelig til at betyde, at min blog fremadrettet vil ligge hos Bloggers Delight og jeg forventer, at det kommer til at ske i løbet af denne uge, men jeg giver selvfølgelig besked, da jeg stadig håber, at i har lyst til at læse med! Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad det bringer af muligheder og tror helt klart, at det er et skridt i den rigtige retning – det siger min mavefornemmelse i hvert fald!

/// 

Last week I wrote right here that there was going to be some changes soon and now I can reveal what it is. Before I left for L.A. Bloggers Delight contacted me about a possible collaboration. Last Monday we had a really exciting meeting and I chose to sign with them. Of course, this will mean that the blog will be moved to Bloggers Delight and I expect it to happen this week – I don’t know exactly which day, but I’ll let you know since I really hope you will be coming with me. I’m so excited about these changes, looking forward to seeing what possibilities it will bring and my guts tell me it’s a step in the right direction!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty routine