Red Monday and big news

Q&A with Vila Moments

White knit (here) / Green knit (here) / Pants (here)

Indlægget er lavet i samarbejde med Vila.

Jeg har lavet en lille Q&A med Vila Moments omkring det at blogge, min stil, efterårstendenser og en smule om min rejse til L.A. Derudover er jeg hoppet i tre fine sæt fra Vila, der passer ret godt til sæsonen lige nu.

Jeg håber isynes om den – jeg synesihvertfald, at den er blevetrigtig fin!

///

This post is sponsored by Vila.

I did a Q&A with Vila Moments about blogging, my style, trends for fall and a bit about my past vacation to L.A. Besides that I’m wearing three different Vila outfits which are perfect for this season and the weather right now.

I hope you like it as much as I do!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Monday and big news