Q&A with Vila Moments

Red dress and jeans

Dress Modström (here) / Jeans Monki (here) / Shoes Adidas / Earrings Jane Kønig

Så er der endnu et nyt outfit til jer med direkte link til kjolen, som var ret populær på Instagram. Den fungerer til et mere casual look som på billedet, men kan også sagtens dresses op med en lang frakke, bare ben (eller strømpebukser) og støvler eller stiletter afhængig af lejligheden.

Imorgen er jeg blevet inviteret ud til en mega hyggelig formiddag med fire andre bloggere bl.a. min veninde @CharlotteCaroline, der står for hele arrangementet sammen med Visit Frederiksberg. Vi skal starte med morgenmad på Værnedamsvej, hygge rundt på Frederiksberg og derefter slutte af med frokost på restaurant Sokkelund. Det skal nok blive vildt hyggeligt!

///

Another outfit for you with a direct link to the dress which was very popular on Instagram. You can wear it with a casual outfit as in the picture, but you can also dress up wear it with a long coat, stockings and a nice pair of boots or heels depending on where you’re going.

Tomorrow morning, I’m invited to an event with four other bloggers. It’s my girlfriend @CharlotteCaroline who’s planned it all with Visit Frederiksberg. We will start with breakfast at Værnedamsvej, have a stroll around Frederiksberg and end up at restaurant Sokkelund for lunch. I’m looking very much forward to hang with the girls and just enjoy a cosy morning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A with Vila Moments