Suit up

Dot day

Top Zara (similar here, here & here) / Skirt & Other Stories (here) / Stockings Sneaky Fox / Shoes New Balance

Klædt i prikker fra top til tå og jeg er vild med det – derudover spicer de orange strømpebukser det liiige en anelse mere op. Hvad synes i om det?

Som jeg skrev i sidste uge har jeg signet med Bloggers Delight og imorgen bliver bloggen flyttet, så det glæder jeg mig til. Jeg har valgt at lave et lille navneskift, så bloggen fremadrettet kommer til at hedde karodall.com – ligesom min Instagram. Trods det navneskiftet håber jeg stadig, at i har lyst til at læse med :-).

///

All dressed in dots and I love it – besides that, the orange stockings add a little exstra to the look. What do you think?

As I told you last week, I’ve signed with Bloggers Delight and tomorrow they are going to move my blog, which I’m really looking forward to. I’ve chosen to change the name of my blog so from now on it’s going to be karodall.com – just like my Instagram. Even though I’ve made a little change, I still hope you want to keep following.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit up