Dot day

Finally live with karodall.com

karodall lovechild outfit

karodall lovechild outfitBluse Lovechild 1979 (here) / Coat NA-KD (here) / Jeans Monki (here) / Earrings Jane Kønig / Sneakers New Balance

Endelig er min nye blog live – jeg håber, at i synes om den! Nu glæder jeg mig bare til at starte et nyt kapitel og forhåbentlig få løftet bloggen til nye højder. Jeg har i hvert fald sat mig nogle nye mål, som jeg vil arbejde på. Næste uge er min sidste uge hos Benjamin Media som freelance i denne omgang, hvorfor jeg også vil have meget mere tid til at kunne fokusere på bloggen og mit eget resten af året, hvilket jeg glæder mig til!

///

My new blog is finally live and I really hope you like it! Right now, I’m just looking forward to begin a new chapter and achieve new goals with the blog. Next week is my last one at Benjamin Media for now as a freelancer, why I’m also going to have a lot more time to focus on the blog and my own business the rest of the year, which I’m looking very much forward to!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dot day