Finally live with karodall.com

Mixed patterns

weekday, second female, karodall

weekday, second female, karodall 4

weekday, second female, karodall 3Knit Weekday (here) / Skirt Second Female (here) / Necklace Anni Lu (here) / Earrings Weekday (here) / Sneakers Adidas

Et outfit fra forleden, hvor jeg har mikset to forskellige mønstre, der er holdt i samme farvenuancer. Jeg holder jo af at mikse mønstre og print på kryds og tværs – og et godt råd, hvis man tør vove sig ud i det så sørg fo,r at dine mønstre matcher eller har en farve der går igen. På den måde skaber du ro og sammenhæng i et ellers larmende look.

I går startede jeg min dag hos det danske brand Résumé for at se på Prespring 18 samt Summer 18 kollektionerne, der bød på masser af farver og print – så fint og lige mig! Derefter smuttede jeg forbi Riots Studio, der både har Closed og STAND – to virkelig fede brands. Glæder mig blandt andet til at vise jer de mest overdrevet fake fur jakker her om et par uger!

///

An outfit from the other day, where I mixed with two different patterns but kept them in the same colours. We all know that I like to mix, match and play with different prints and patterns – and if you like to try it out, it’s a good idea to make sure that your chosen patterns match or has the same colours in it. In that way to create a calmness in a crazy look.

Yesterday I started my day at the Danish brand Résumé to have a look at the Prespring 18 and Summer 18 collection. They were filled with colours and prints – just as I like it! Then I went over to Riots Studio – a PR agency with brands like Closed and STAND – two really cool brands. I can’t wait to show you some really nice fake fur jackets in a couple of weeks!

 

1 kommentar

  • What’s up to all, the contents existing at this
    web site are really amazing for people experience, well, keep up the good work fellows.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally live with karodall.com