Blue coat & red fur collar

Checked blazer and green skirt

ganni skirt, karodall 3

ganni skirt, karodall 2

ganni skirt, karodall

Blazer Just Female (here) / Skirt Ganni (similar here) / Knit Zadig et Voltaire / Sneakers New Balance (here) / Stockings Sneaky Fox

Hej piger!

Håber i har haft en skøn mandag!

Jeg har haft min anden sidste dag på Benjamin – er ved at have fået afsluttet de sidste opgaver, så det er en meget rar fornemmelse. Min yndlingsnederdel og sneakers er endnu en gang kommet på. Denne gang i selskab med grønne strømpebukser og en ternet blazer. Et rimelig afslappet mandagslook. De farvede strømpebukser er jeg i den grad blevet vild med på det seneste – bare se her og her. De kan i hvert fald gøre dit outfit lidt sjovere og mere personligt end et par sorte strømpebukser kan. Man behøver heller ikke vove sig ud i de vilde farver fra start af, men vælge nogle mere dæmpet nuancer, som dem jeg har på i dag eller par i navy eller bordeaux.

///

Hi girls.

Hope you have had a great Monday.

I’m having my last day at Benjamin tomorrow and I’m almost done with all my work so that’s a great feeling. Once again, I’m wearing my favourite skirt and sneakers. This time in great company with green stockings and a checked blazer – a casual Monday outfit. I’m really into colourful stockings at the moment – just have a look right here and here. They add a funny detail and give your look some personality – more than a regular pair of black stockings can give. You don’t have to wear a pair in a crazy colour, to begin with, but start out with a more calm down colour like the ones I’m wearing today or in navy or bordeaux.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue coat & red fur collar