Checked blazer and green skirt

Weekday x Zalando x Karodall

img_8443

img_9055

img_9056

img_7291

img_7290

weekday-collage1. here / 2. here / 3. here / 4.here / 5. here / 6. here / 7. here

Indlægget er sponsoreret af Zalando

Hej piger! 

Jeg har et nyt outfit i ærmet til jer – denne gang med lyserøde bukser, der lyser hverdagen lidt op (som i jo kan nok se!). Zalando har netop fået Weekday ind af døren, som et af deres nyeste brands op shoppen, hvilket jeg er ret glad for! Jeg har i hvert fald af flere omgange været klædt i fine styles fra Weekday – bare se her og her. 

Da de lyserøde bukser er så meget i sig selv, har jeg valgt at style dem med sorte og hvide items, så looket ikke bliver alt for rodet, men stadig har masser af spil. Man kunne også have vovet sig ud i en strik med en lyserød nuance, da et tone-i-tone look er super fint og eksklusivt at se på. 

I sidste uge var jeg klædt i et andet nyt item fra Weekday – nemlig den blødeste strik jeg regner med holder mig varm resten af vinteren. Da strikkens farver er ret neutrale, valgte jeg at style med en nederdel holdt i sammer nuancer, som jeg synes fungerer ret fint. 

Jeg har fundet syv andre fine items fra Weekday tilgængelige på Zalando, som jeg bestemt gerne ville have hængende i min garderobe. Jeg er i sær vild med den røde strik, der ville se ret fin ud med et par jeans og hvide støvler for et casual hverdagslook. De hvide brede bukser er også overdrevet fede og perfekte sammen med en vamset strik og lang uldfrakke!

 Hvilke er jeres favoritter?

///

Hi girls 

I got a new outfit for you – this time wearing my favourite pink pants, which definitely lights up the day – as you can see! Weekday just dropped as one of the newest brands at Zalando and I’m pretty excited about it. I have been dressed in Weekday for a couple of times – just have a look right here and here

Since the pink pants are a little crazy, I’ve chosen to style them with black and white items to keep the outfit from looking too messy. You can also wear the pants with a knit in another pink colour to do a full look in different shades of pink. That gives an exclusive touch. 

Last week I was wearing another new item from Weekday. The comfiest knit which I’m counting on will keep me warm all winter. Since the knit’s colours are very neutral, I styled it with a skirt in the same shades but a different pattern and I think the items are a great match!

I’ve found seven other great items from Weekday, available at Zalando, I wouldn’t mind having in my closet. Especially the red knit, which would be perfect with a pair of jeans and white boots for a casual everyday look. And the white flare jeans would look so cool with an oversized knit and long wool coat. 

Do you have any favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checked blazer and green skirt