Weekday x Zalando x Karodall

Checked coat and fake fur

img_9062checked coat, fur collar, karodall2

checked coat, fur collar, karodall

checked coat, fur collar, karodall3

Coat Just Female (here) / Fake fur collar STAND (here) / Knit Weekday / Jeans Monki (here) /
Boots Ivylee Copenhagen (here) / Bag Gucci

Varmset strik, lang frakke og jeans – et perfekt efterårslook, der har fået selskab af min nye fake fur pelskrave – eller tørklæde er det jo egentlig. Den tilføjer lidt farve i looket, der ellers er holdt i grålige nuancer, men også sagtens kunne have været fint uden pelsen.

Her til formiddag skal jeg til møde hos Bloggers Delight, hvor vi skal snakke mulige samarbejder – det glæder jeg mig til. Nu kan jeg “endelig” komme rigtigt i gang med at køre 100% fokus på mit eget! Derudover skete der noget ret vildt i går. Jeg vandt en rejse i forbindelse med kampagnen Noktober, som Tradono har kørt med hele oktober. Tusind tak for alle jer, der tilmeldte jer – kunne i holde jer fra at shoppe nyt i én hel måned? 🙂

///

Comfy knit, long coat and jeans – the perfect outfit for fall, here in company with my new fake fur collar or scarf, If you will. It adds something extra to my grey look and it’s a quick way to get some colour into your wardrobe.

This morning I’m going to a meeting with Bloggers Delight to discuss future collaboration, which I’m looking very much forward to. I feel like that I can finally focus 100% on my own business! Besides that, something awesome happened yesterday – I won a vacation in connection to the Noktober campaign Tradono has been doing throughout October. Thank you so much to all who signed up and joined the campaign. How was it NOT to buy anything new for a whole month?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday x Zalando x Karodall