Checked coat and fake fur

How to get a colourful wardrobe

gina-tricot-collage

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here

Jeg får ofte henvendelser fra flere af jer, der ønsker at få lidt mere farve ind i hverdagen. I den forbindelse har jeg fundet otte farverige og mønstrede items, der ville pryde enhver garderobe. Jeg er faktisk ret vild med alle sammen, men i sær nr. 2, 3 og 5!

Man kan nemt ændre nogle små ting for at gøre sin stil mere farverig. Vælg en bluse i en farve – og det kan sagtens være navy eller bordeaux for at starte stille ud, i stedet for den klassiske sorte man næsten altid ender med. Det farverige item kan man sagtens sammensætte med et ellers sort look og på den måde langsomt vove sig ud i det. For bare to år siden var hele min gardrobe sort, hvid og grå – så jeg har altså også været der. Det handler bare om at prøve sig frem og langsomt finde de kombinationer, der fungerer for en. Farverige accessories kan også hurtigt pifte dit look op. Vælg en gul taske, blomstrede støvler eller et lyserødt halstørklæde.

En anden god idé er at starte med noget mønstrede – evt. i sort og hvidt, så det stadig er holdt i neutrale farver, men på ingen tid kan du skabe spil og et legende udtryk i din stil uden, at der er tale om en vild farvekombination. Når det er sagt er et helt klassisk outfit med sort fra top til tå også virkelig fint!

///

Often, I get questions from girls who ask me ‘how to get a colourful wardrobe’? In that case, I’ve found eight colourful styles that would look great in every wardrobe. I’m really into number 2, 3 and 5 – but actually, I like all of them!

It easy just to make a few changes to get your wardrobe more colourful. Choose a top or knit in a colour even though, it’s navy or bordeaux, to start out slowly – just make sure to pick another colour than the classic black we so often choose. It doesn’t matter if the rest of your look is all black, just one item in a nice colour can give your outfit a lift. Two years ago, my whole wardrobe was black, white and grey – so I’ve already been there. You just have to throw yourself out there and find out which colours, patterns and combinations that work for you. Accessories can also be a quick way to add some colour. Choose a yellow bag, floral boots or a pink scarf.

Another great idea is to choose items with a pattern – also if it’s a black and white pattern. In no time you can make your look more playful and interesting without a crazy colour combination if you still prefer the neutral colours. When all that’s said – a whole look dressed in black can be so pretty and sophisticated, so there is nothing wrong with that!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checked coat and fake fur