How to get a colourful wardrobe

Fake fur coat and collar

STAND fake fur karodall

Fake fur coat STAND / Fake fur collar STAND (yellow collar) / Knit Holzweiler /  Jeans MonkiShoes Gardenia

Det her er nok den rareste og blødeste frakke, jeg længe har haft på – følte mig som en lille teddybjørn i går. Frakken er fra STAND og kommer i butikkerne omkring midt november, så lige om lidt kan i få fingrene i den, og jeg skal nok linke til den, når den er tilgængelig. Derudover er kraven faktisk aftagelig, hvilket jeg er ret vild med. På den måde kan man skabe sit eget look – se bare lige her, hvor jeg har spicet en anden jakke op med en pelskrave. Det gør altså bare en lille smule ekstra! Jeg har også kraven i gul, der også kunne være virkelig flot til frakken!

En helt anden ting – og en meget spontan beslutning. Her i november har jeg booket tre ture sammen med min veninde. Først skal vi til Nice i et par dage, derefter flyver vi direkte til Amsterdam i et par dage inden vi rammer København for at tage afsted til Berlin fire dage efter. Jeg glæder mig allerede meget og tror det bliver så hyggeligt! Jeg føler mig virkelig heldig over at kunne gøre sådanne ting spontant og selvfølgelig gør jeg det også for at kunne lave en masse inspirerende indhold til mine kanaler, så det ikke er ren pleasure. Som så mange andre elsker jeg at rejse og føler, at jeg bliver helt fornyet med energi og får en masse inspiration, der giver mig lyst til at fortsætte og klø på med det jeg har gang i. Jeg tror i hvert fald det er vigtigt at tage på nogle små inspirationsture en gang i mellem og komme lidt ud af sin hverdag for at opleve noget nyt!

///

This is probably the softest coat I’ve ever been wearing – almost felt like a little teddy bear yesterday. The coat is from STAND and will be in stores in about two weeks. I will let you know and give you the direct link as soon as it’s available. Besides that, the collar is actually removable, which is kind of smart! In that way you can create a personal look – just have a look right here where a spiced op another coat with a fur collar. It just adds a little extra something! I also got the collar in yellow, which will also look great with the coat.

Another and very spontaneous thing. I just booked three different trips in November with my girlfriend. First, we are going to Nice, then straight to Amsterdam before heading back to Copenhagen and then to Berlin four days after. I’m looking so much forward to go and I think we are going to have the best time even though it’s just a couple of days each place. I feel really lucky that I’m able to make this kind of spontaneous decisions, but it not all pleasure. I’m also doing it to make a lot of great inspirational content for my channels. Like everybody else, I love to travel and feel like I get renewed energy and lots and inspiration, which makes me want to continue and work hard for my business. I think it important to do these inspirational trips once in a while and experiences something else!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get a colourful wardrobe