Fake fur coat and collar

Something blue and something checked

karodall blue knit 2

karodall blue knit

Knit Gina Tricot / Coat Dorothee Schumacher (similar NA-KD coat) / Jeans Monki /  Heels Zara (similar NA-KD)

Lørdagsoutfittet med masser af blåt, tern og hæle for en gangs skyld. Jeg går sjældent i hæle – nok mest fordi jeg godt kan lide at mit outfit skal være bekvemt og behageligt, men ville godt blive bedre til det! Det gælder nok bare om at finde nogle ordentlige stiletter, som man kan holde ud at have på – ellers er de populære kitten heels jo en ret god mellemting. Tror i hvert fald, at jeg skal have anskaffet mig nogle flere man kan holde ud at have på en hel dag, og så kan de se ret fine ud med mønstrede sokker. Stiletterne på billedet er jo en del højere end kitten heels, men sammen med strikken bliver de nedtonet og på den måde kan outfittet sagtens også fungere som et hverdagslook. Kunne i tænke jer et indlæg med forskellige kitten heels?

///

My Saturday look with lots of blue, checks and heels for once. It’s not often that I’m wearing heels – maybe because I like my outfit to be comfy, but I wanna be better at wearing them. I guess you just have to find heels that fit your foot well – otherwise, you can choose the popular kitten heels which are a perfect in between. I think I need to get some more kitten heels that I can wear a whole day – and they look pretty cute with a nice pair of socks. The heels I’m wearing in the pictures are a bit higher than kitten heels, but the blue knit dresses down the heels which make the outfit very good for every day as well. Would you like me to do a post with different kitten heels?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake fur coat and collar