Something blue and something checked

Kitten heels

kitten-heels

Zara white ruffle heels / Gestuz silver glitter slingback / ATP Atelier cinnamon slingbacks / NA-KD checked slingbacks 
Notabene velvet slingbacks / NA-KD black & white dotted heels / Zara golden heels

Som jeg skrev i går vil jeg gerne være meget bedre til at gå i hæle, og kitten heels er jo en rigtig god start, da de ikke er tårnhøje, men stadig får løftet en lidt op. Jeg har fundet syv par, jeg selv synes er ret fine og som godt måtte være en del af min garderobe. Specielt dem fra ATP Atelier – jeg er vild med farven samt de ternede og velour skoene fra Notabene. Da alle skoene er forholdsvis neutrale i farverne – nogle mere end andre, kan det være super fint med en mønstret strømpe i for en lille ekstra detalje.

Har i en favorit?

///

As I wrote yesterday, I wanna be much better at wearing heels and kitten heels are a good way to start – they are not that tall but still lift you a bit. Iøve found seven pairs I really like and I want them all in my wardrobe. Especially the ones from ATP Atelier – I love the colour, and the checked ones and the velvet ones from Notabene. Since the heels are mostly in neutral colour, it would look great with a patterned sock in it for an extra detail.

Which one is your favourite?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something blue and something checked