Kitten heels

Striped pj pants

striped pants, moves, karodall

striped pants, moves, karodall 2

striped pants, moves, karodall 3

striped pants, moves, karodall 3

Coat Cédric Charlier / Pants Moves by Minimum  / Knit Holzweiler / Shoes Gardenia

I går aftes var jeg til et event på Geist til cocktails med Noise PR samt Bollare, der er et agency fra L.A. Jeg var iført dette sæt, der egentlig er ret casual, men de hvide sko og sjove stribede bukser pifter det lidt op. Bukserne er desværre ikke i butikkerne endnu, men kommer lige straks, og så skal jeg nok sørge for et link til jer!

Eventet i går var virkelig hyggeligt – vi var kun ca. 20 piger, hvilket gjorde, at det var muligt at få snakket med folkene fra Bollare. Nogle gange er man så mange mennesker til events, at det er svært at få talt med alle, så i går var virkelig godt. Derudover har Geist virkelig gode cocktails og fine omgivelser, der lige var prikken over i’et.

///

Last night I attended an event at Geist for cocktails with Noise PR and Bollare, an agency from L.A. I was wearing the outfit you can see in the pictures, which was very casual but the white shoes and funny striped pants dressed it a bit up. Unfortunately, the pants are not in stores yet but they will be soon – and I’ll make sure to give the direct link when they are available.

The event last night was really good and cosy, we were only about 20 girls, which made it possible to have a talk with the people from Bollare. Sometimes there are so many people at these kinds of events that it can be really hard to talk to everyone, but yesterday was perfect! Besides that, Geist has really, really good cocktails and surroundings – just if you wanna go out for a cocktail soon in Copenhagen. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitten heels