Striped pj pants

NA-KD fall items

img_7345-kopi

img_7380-2

img_7391

NA- KD checked coat

img_0898

img_0896

img_0900 NA-KD ruffle satin shirt / NA-KD satin heels
Indlægget er sponsoreret af NA-KD

I sidste uge lavede jeg en NA-KD haul med forskellige styles på min instastory – jeg ved ikke om i så den?? Disse tre items er helt klart mine favoritter. Den ternede frakke har jeg brugt en del allerede, den er dejlig varm og passer til stort set alt! Den lilla skjorte havde jeg på til fødselsdag i weekenden, og jeg synes den passer virkelig godt til jeans, hvor der opstår en fin kontrast mellem materialerne. De blå sko har den smukkeste farve, der kan pifte næsten hvad som helst op. Jeg vil bruge dem til jeans eller et par andre afslappet bukser og en chunky strik for at skabe et modspil. Alle tre items kan findes på NA-KD – brug koden karodall20 for at få 20%

///

Last week I did a NA-KD haul with different styles on my insta story – I don’t know if you saw it?? These three items are definitely my favourites. I’ve already been using the checked coat a lot, it’s so warm and cosy and it goes with almost everything in my wardrobe. This weekend I was wearing the purple shirt for a birthday party. I think the shirt and a pair of jeans is a great match because of the contrast between the materials. The blue heels have the most beautiful blue colour and they can dress up any outfit. I wanna wear them with jeans or another pair of loose fit pants and a chunky knit to create an interesting look. You can find all three items on NA-KD – use the code karodall20 to get 20% off!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striped pj pants