NA-KD fall items

Yellow, checks & flowers

img_1108 img_1113

img_1102

Coat Dorothee Schumacher / Collar STAND (coming soon) / Dress Gestuz (coming soon – similar Gestuz dress / Stockings Sneaky Fox / Earrings Weekday (similar Sophie by Sophie earrings) / Sneakers New Balance 

Hej piger.

Sorry for stilheden i går. Jeg var rimelig død igår efter Bloggers Delight middag i onsdags, hvor jeg bestemt ikke holdte mig tilbage. Jeg kan ingenting, når jeg har tømmermænd, så i går var jeg ret ineffektiv – havde dog et møde og fik hele familien til middag, så lidt fik jeg da lavet.

Jeg var hoppet i dette fine sæt (synes jeg i hvert fald selv). Den gule krave gør altså bare lige lidt ekstra, og jeg er vild med, at man nemt kan tage den af og på – og derved dresse enhver jakke op. Derudover kan jeg godt lide, når det ligner, at man har gjort sig en smule umage med sit outfit og har tænkt lidt over detaljerne. Den gule krave fanger de gule blomster i kjolen, og de blå blomster matcher med strømpebukserne. Selvfølgelig kan det hurtigt blive alt for matchende, så det gælder om at finde en fin balance.

Nu vil jeg smutte afsted til træning – har ikke fået nosset mig sammen til at tage derop de sidste to dage, så nu må jeg lige sparke weekenden ordentligt i gang. God fredag!

///

Hi ladies

Sorry for the silence yesterday. I was pretty hungover after Bloggers Delight dinner Wednesday night. I didn’t do that much work, but I had one meeting and the whole family for dinner in the evening. 

I was wearing this cute outfit (at least I think is cute). Det yellow collar dresses up any coat and I really like it’s so easy to move around. Besides that, I like when it looks like you have made an effort when deciding what to wear. The yellow collar match with the yellow flowers on the dress and the blue flowers match with the stockings. Of course, you don’t want it to look too matchy-matchy but it’s all about finding the right balance.

Now, I will hit the gym. Didn’t go yesterday or the day before, so now I need to work twice as hard to kick the weekend in! Have a great Friday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD fall items