Yellow, checks & flowers

Dotted maxi dress

img_4594

img_4522

Dress Just Female / Coat Just Female / Knit Just Female / Sneakers New Balance / Necklace Anni Lu / Sunglasses RayBan 

Denne fine prikket maxikjole fra Just Female har endelig ramt butikkerne – og under billederne har i et direkte link. Det er først nu, at jeg ser, at hele mit outfit er fra Just Female, men de laver nu også nogle fine styles! Både kjolen og frakken er i hvert fald nogle af mine gardrobe favoritter. Kjolen er perfekt til både sommer og vinter, som vi går i møde nu her. Brug et par helt almindelige sorte strømpebukser under eller vælg dem i en farve, hvis du tør vove dig ud i det. Ellers er et par jeans altid en god idé, og på den måde kan du bruge din sommerlige kjoler året rundt. Imorgen laver jeg et indlæg til jer med forskellige maxikjoler, der ville være perfekt nu til vinter med jeans eller strømpebukser under.

///

This dotted mai dress has finally hit the stores – and underneath the pictures you have the direct link. Now, I just realized that I’m, wearing all Just Female in this outfit, but they make some pretty nice styles! Both the dress and coat are some of my wardrobe favourites. The dress is great to wear for both summer and winter. Just use it with a regular pair of black stockings or in a colour if you dare. Otherwise, a pair of jeans is always a good idea – in that way you can use your summer dresses all year around. Tomorrow I will make a post with different maxi dresses that will be perfect for winter with jeans or stockings.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow, checks & flowers