Dotted maxi dress

Summer dresses for winter

maxi-kjoler-collage

& Other Stories green flower dress / M Missoni red knitted dress / Gestuz flower dress / H&M flower dress / & Other Stories orange ruffle dress / H&M blue satin dress / Gina Tricot dotted wrap dress

Som lovet i går kommer der her et indlæg med syv kjoler, der er idelle nu til vinter med farverige strømpebukser, jeans eller lange støvler under. Jeg er personligt ret glad for farverige strømper – og har både nogle i røde, gule og blå. Hvis man ønsker et mere råt udtryk er jeans under kjolen den perfekte kombi, tilføj sneakers for et sporty twist og vælg en oversize herrefrakke for et maskulint kontrast til den feminine kjole. Til de ensfarvet kjoler kan det være ret fint med et par bukser under i samme nuance, så du får et tone i tone look fra top til tå. Eksempelvis et par bordueax bukser under M Missoni kjolen eller et par mørkeblå bukser under den blå satinkjole fra H&M. Hvis man hverken er til farverige strænger, jeans eller bukser under kjolen, så gå efter de langskaftede støvler – ligesom vist under den blomstrede H&M kjole. Derved kan man bruge sine fine florlette og farverige kjoler hele året rundt!

///

As I promised yesterday – here you have a post with seven dresses you can wear this winter with colourful stockings, jeans or long-shafted boots. Personally, I really like colourful stockings – I have them in red, yellow and blue. If you are more into the raw vibe add a pair of jeans underneath the dress, add sneakers for a sporty twist and choose an oversized men’s coat to create a masculine contrast to the feminine dress. To the one colour dresses a pair of trousers in the same colour scale would look great underneath. For example, wear trousers in a bordeaux colour together with the red M Missoni dress or choose a pair of trousers in dark blue to wear underneath the blue satin dress from H&M. If you’re not really that into colourful legs, jeans or trousers to go with the dress, choose a pair of long-shafted boots. In that way, you can wear your cute floral and colourful summer dresses all year around!

2 kommentarer

  • Du har simpelthen den fedeste stil. Er for nylig begyndt at følge dig på IG, og jeg kan med sikkerhed sige, at du har fået dig en trofast følger 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Line. Åhh tusind tak! Det er så dejligt at høre – og skønt at du har lyst til at følge med!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dotted maxi dress