Summer dresses for winter

Shades of green

green outfit style karodall2

Knit Closed (coming soon) / Trousers Kokoon / Shoes NA-KD / Earrings Weekday

shades-of-green

1. Just Female / 2. Samsøe & Samsøe / 3. Rodebjer / 4. Rodebjer / 5. Minimum / 6. Hunkydory / 7. Minimum

Jeg var forleden et smut forbi luksus 2ndhand butikken Muda Nashi, hvor jeg fandt de her ret fine silkebukser fra Kokoon, der viste sig at være ret populære på Instagram. De er selvfølgelig secondhand og derfor har det ikke været muligt for mig at finde dem på nettet, da de er fra en tidligere sæson, men jeg har fundet tre andre fine bukser, der minder ret meget om dem. Jeg har tidligere nævnt, at jeg er ret vildt med et look i samme nuancer, da det giver et ret ekslusivt udtrykog det gælder selvfølgelig for alle farver. Strikken fra Closed kommer også først i butkkerne om et par uger, men heldigvis findes der en masse andre striktrøjer, der ligner den – og i sær den fra Minimum kommer tæt på! 

///

The other day I stopped by the luxury secondhand shop Muda Nashi where I bought these green silk trousers from Kokoon, which turned out to be quite popular on Instagram. Since they are secondhand and from an earlier collection, it’s not possible to find them online but instead, I’ve found three other trousers which look a lot like mine. As I’ve said before, I really like a whole outfit in the same shades of colours – it’s gives a very exclusive look and of course, you can use all colours. The knit from Closed is also a new one and it’s available within two weeks I think – but luckily there are many other green knits which look just like it. Especially the one from Minimum comes really close.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer dresses for winter