Yellow fever

Checks, dots or blue?

img_2961

img_2964

img_2963

img_2117

img_2114

Checked shoes / Dotted shoes / Blue shoes

Indlægget er lavet i samabejde med NA-KD

NA-KD har fået en masse nye fine skowebshoppenblandt andet disse tre par, jeg allerede har haft i brug. Specielt de ternede og prikkede er jeg vilde med og de passer lige ind i min gardrobe. Derudover kan de hurtigt pifte ens outfit lidt op, som i ser på overstående billeder, hvor mit look er ret simpelt, så gør skoene lige lidt ekstra. De blå er perfekt, hvis man ønsker lidt farve, men gerne vil starte stille ud og så tilfører de lidt ekslusivitet til dit look. Nu når det er koldt udenfor og de små fusser helst ikke skal fryse ihjel, så brug et par fine strømper i alle tre par – enten ensfarvet, med blonder eller mønster. Brug koden karodall 20 til at få 20% rabat på dit køb!

///

This post is sponsored by NA-KD

NA-KD just got a lot of new shoes on the webshop – including these three pairs that I’ve already been using a couple of times. I’m really into the checked and dotted ones, which fits right into my wardrobe. Besides that, they can dress up your outfit in no time as seen above in the pictures where my outfits are pretty simple. The blue ones add an exclusive touch and they are perfect if you want some more colour in your look. Now, when the weather is cold outside and you don’t want to toes to freeze to death, you can easily add a sock in all three pairs – maybe one in a colour, a lace one or one with a cute pattern. Use the code karodall20 to get 20% off your purchase!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow fever