Checks, dots or blue?

Prom dresses

gallakjoler-11. H&M silk dress / 2. Mango metallic dress / 3. H&M black slit dress / 4. By Malene Birger velvet dress
gallakjoler25. Zara sequin dress / 6. & Other Stories slip dress / 7. Topshop satin dress / 8. & Other Stories velvet wrap dress
gallakjoler3 9. Mango green satin dress / 10. & Other Stories golden dress / 11. H&M blue dress / 12. Zara pleated silver dress

Mange af jer har efterspurgt et indlæg med bud på gallakjoler – og her har jeg fundet 12 fine kjoler, der kunne være et godt bud på årets gallakjole. Jeg har valgt nogle kjoler, der er forholdvis simple, men i fine farver, skinnende materialer og med fine detaljer. På den måde kan man selv pifte sit gallalook op med fine accessories og lækre sko, der er prikken over i’et i et outfit. Jeg ville altid selv gå efter en kjole, som jeg kunne dresse op og ned afhængig af lejlighed, og derfor er det også den slags kjoler, jeg har valgt her. Derved vil du også kunne bruge den meget mere, fremfor kun den ene gang, og du kan variere den udtryk præcis som du ønsker.

Hvis i har lyst, så skriv endelig i kommentarfeltet, hvilken der er jeres favorit, ogvil jeg komme med nogle idéer til, hvordan den kunne styles?

///

Many of you have been asking me about if I could make a post with prom dresses – so here you go! All the dresses I’ve chosen are pretty simple but in a nice colour, shiny material and with cute details. In that way, you can dress up your look in a personal way with lots of accessories and nice shoes for the final touch. I would always go for a dress I could style depending on the occasion, and that’s why it’s also the kind of dresses I’ve chosen in this post. This way, you will also be able to use it much more – rather than once, and you can vary the look exactly as you wish. 

If you like please write a comment on which dress is your favourite and then I will come up with ideas on how to style it?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checks, dots or blue?