Hang in there

Violet vibes

violet vibes, karodall
Mango wool coat / H&M draped dress / H&M satin shirt / & Other Stories ribbed knit / Mango high collar knit / & Other Stories ruffle blouse / & Other Stories knotted dress / Mango bow shirt     

Nuancer af lilla har ikke været til at komme uden om dette efterår, og heldigvis fortsætter trenden hele vinteren. I starten havde jeg en smule svært ved lilla, men den har virkelig vokset på mig, og jeg har fået øjenene op for et utal af måder farven kan styles på – både alene eller i kombination med andre farver. For at starte stille ud kan man mikse lilla med sort, hvid, beige, grå og andre nedtonet farver – denim er også altid et godt valg. Hvis man derimod gerne ville spice den lilla farve endnu mere op, tror jeg, at den vil se ret fin ud sammen med orange eller rød. Et lilla look med forskellige nuancer fra top til tå drømmer jeg også lidt om at iføre mig til en af decembers kommende julefrokoster.

///

Shades of purple have been a big trend this fall and lucky the trend continues all winter. In the beginning, I wasn’t a big fan of purple, but I must say that the colour has really grown on me and now I see a lot of ways purple can be styled in an outfit – both alone or in combination with other colours. If you want to start out slowly mix purple with black, white, beige, grey or another plain colour. If you dare to do it a bit crazier, I think the colour could look great in company with orange or red. Or a full look in different shades of purple could look really nice – I’m dreaming a bit about wearing an outfit like that to one of the coming parties in December. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hang in there