Pictures from Nice

Orange feeling

img_4033

img_4010

img_3975

img_3955

Shirt M Missoni (coming soon – similar H&M) / Skirt Zara / Sunglasses Rayban / Bag Gucci / Socks Missoni / Shoes New Balance

Lidt billeder af mit outfit fra i går, hvor jeg var iført min nye nederdel fra Zara, jeg købte den første dag. Jeg er ret glad for både lange kjoler og nederdele, så synes denne er perfekt – og virkelig fin i sit mønster, der passer til meget i min garderobe. 

Vi sidder nu i lufthavnen og skal til at boarde snart. Selvom vi skal videre til Amsterdam, og opleve mere nyt, er jeg lidt ærgerlig over allerede at skulle afsted. Nice er virkelig en dejlig by! Vi har siddet med bare ben og arme nedestranden i dag og drukket kaffe, spist moules i solen og siddethotellets terrasse med udsigt udover Promenade des Anglais for at få arbejdet. Kunne godt bruge denne slags vejr hjemme i DK! 

///

A few pictures of yesterday outfit wearing my new Zara skirt, which I bought the first day. I really like maxi dresses and skirts, and I think this one is perfect with its nice pattern which goes with a lot of other items from my wardrobe. 

Now, we are at the airport and ready for Amsterdam. Even though I’m excited about getting to know a new city, it’s a little bit sad that we are leaving Nice already. Today we have been drinking coffee by the beach with only wearing a skirt and a t-shirt, been eating mussels in the sun and been working at the hotel’s porch with a view over Promenade des Anglais. Want to take this weather home with me in DK!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pictures from Nice