Danish dynamite

Pictures from Nice

img_4076

img_3878

img_4061

img_4069

img_4145

img_3850

img_4038

img_4042

img_3998

img_3965 Vi er lige vågnet og klar til vores sidste dag i Nice inden vi rejser videre til Amsterdam i aften. I går havde vi en virkelig hyggelig dag – dog med en del tømmermænd fra min side af, haha. Vi startede med morgenmad på terrassen i solen, derefter havde vi en rundtur med hotellets kommunikationsmanager, der viste os rundt på hoteller. Vi så en del værelser – og ikke to af dem er ens, hver har sit eget tema, og det ene var vildere end det andet – men vores street art rum med masser af velour og pink, som i kan se på billederne, er stadig mit yndlings. Ville ønske vi skulle bo her et par dage mere, men håber at kunne komme tilbage i løbet af foråret. Hvis i skal til Nice på et tidspunkt, er Le Negresco bestemt værd at bo på – også hvis det bare er for en enkel nat, så man kan opleve stemningen.

Jeg vil til at komme i tøjet, smutte ned til morgenmadsbuffeten og æde amok. Jeg kan aldrig styre mig, når det er buffet, så måske det er meget godt, at vi skal afsted i dag!

///

We just woke up and are ready for our last day in Nice before leaving for Amsterdam later this evening. Yesterday, we had a very good day – we started with breakfast at the porch in the sun, and then met up with the hotel’s communication manager for a tour around the hotel. We saw a lot of rooms – each and one of them are different with its own theme. They were all really beautiful, but our street art room with lots of velvet and pink, as you can see in the pictures, is still my favourite. I wish we could stay here just a little bit longer but hopefully, I will be back soon – maybe during the spring? If you’re going to Nice at some point, I can definitely recommend staying at Le Negresco – even if it’s just for one night. You need to do it to experience the atmosphere and vibe.

I will get dressed and hit the buffet now! I always going crazy when it’s buffet, so maybe it’s not that bad that we are leaving today, haha!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish dynamite