Pre Black Friday sale

Miinto.dk Black Friday

miiton-black-friday1. Ganni striped knit / 2. Gestuz silk dress / 3. Gestuz leopard maxi dress / 4. Lala Berlin silk maxi dress / 5. Ganni flower shirt / 6. Ganni pink shirt / 7. Lala Berlin cashmere scarf / 8. Just Female wrap skirt / 9. Just Female dotted wrap dress / 10. Gestuz flower dress 

Indlægget af sponsoreret af Miinto.dk

Black Friday er i gang – og jeg er nogle tilbudsgodter i ærmet til jer. Webshoppen Miinto.dk kører med masser af fede Black Friday tilbud på flere af mine yndlingsmærker bl.a. Ganni, Gestuz, Just Female, Lala Berlin og mange flere. Ovenover ser i mine favoritter. Maxikjolen fra Lala Berlin har jeg selv i min gardrobe, og er mega glad for den. Indtil kl. 23.59 i aften er den på 60%, hvilket er lidt af en besparelse. Jeg har i hvert fald brugt min flere gange – bare se her. Derudover er det muligt at spare mellem 20-60% på flere Ganni styles – jeg drømmer lidt om den lyserøde skjorte, der hurtigt kan lyse vinteren lidt op. Leopard kjolen fra Gestuz havde jeg selv på til et event for et par uger siden, se her på Instagram – den var dog kun lånt, så måske man skulle investere i den selv? Jeg fik i hvert fald mange komplimenter. Wrap nederdelen fra Just Female har i også spurgt en del til på Instagram – den er næsten altid udsolgt alle steder, så heldigvis har jeg fundet den her på tilbud. Man kan sagtens gå op i størrelsen, da man binder den, og derved selv kan vælge hvor stram den skal være. Min er også en smule for stor – men se den på lige her.

Hvilke er jeres favoritter?

///

The post is sponsored by Miinto.dk

Black Friday is on – and I’ve found some pretty good deals for you. The webshop Miinto.dk has lots of great offers on my favourite brands like Ganni, Gestuz, Just Female, Lala Berlin and many others. Above you’ll see my favourites. The maxi dress from Lala Berlin is already in my wardrobe and I love it – until 11.59 pm. you can get it with 60% off, which is a lot! I have been using mine many times – just look right here. Besides that, it’s possible to save 20-60% on Ganni styles – I’m dreaming about the pink cute shirt which would light up the winter. A couple of weeks ago, I was wearing the leopard dress from Gestuz to an event. It was borrowed, but maybe I should get my own since I got so many compliments? See it on Instagram! The wrap skirt from Just Female, have you been asking me about so many times on Instagram. It’s almost always out of stock, but I found it on Miinto.dk on sale. Yay. You can easily pick a bigger size since it’s a wrap skirt, and therefore decide how tight you want it to be. Mine is also one size too big – have a look right here where I’m wearing it!

Which ones are your favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre Black Friday sale