Miinto.dk Black Friday

Vila Moments – Party looks

Vila moments

Vila moments

Vila moments

Vila moments

Vila moments  Indlægget er sponsoreret af Vila Moments

Julefrokoster og decembers fester er så småt i gang – det betyder, at dit festlige antræk skal findes frem! I samarbejde med Vila Moments har jeg lavet en lille guide om tre forskellige festlooks, hvor jeg giver tips og tricks til, hvordan et festligt outfit kan sammensættes, hvordan du hurtigt kan spice dit look op samt hvad jeg synes er vigtigt, når man køber nye fest items.

Læs hele artiklen lige her.

///

This post is sponsored by Vila Moments

All the Christmas is about to begin – and that means party wear! I collaboration with Vila Moments I did a little guide with three different party looks where I give tips and tricks on how to put together a party look, how to spice it up very quickly and what I think is important when you’re looking for new party items to buy.

Read the whole article right here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto.dk Black Friday