Vila Moments - Party looks

My guide to Nice

img_4038

img_3173

img_4042

img_3207

img_3253

img_3198

img_3201

img_3975

img_4076

img_4151

img_4561

img_4565

img_3169

img_3176-2

img_3166

img_4701

img_4143

img_4135

Nice er abosolut en af mine yndlingsbyer – og det gælder hele året rundt. Hvis du har brug for en smule varme, kan du med fordel rejse til Nice uanset tidspunkt. Jeg har netop været afsted her i november, og i løbet af dagen var vejret virkelig skønt og tillod bare ben – om aftenen var det dog nødvendigt at pakke sig lidt ind. Jeg har været i Nice en håndfuld gange, og har fundet mine yndlings to-do’s, som jeg vil dele med jer:

1. En tur langs Promenade des Anglais er altid skønt. Om sommeren er der en del turister, men turen er stadig smuk, hvor du til den ene side kan kigge udover havet og til den anden side beundre alle de charmende franske bygninger. Nyd et glas vin i solen på en af fortorvscaféerne med udsigt over havet. Når det er ved at blive mørkt samles en masse mennesker langs promenaden for at se solnedgangen, der er virkelig smuk!

2. Den gamle bydel i Nice er mit fortrukne kvarter. Start formiddagen på en lille café på en af kvarterets hyggelige pladser med un croissant et un café. Bydelen er fyldt med små, snoet gader og sjove butikker. Derudover ligger der den bedste tapas restaurant Tapaloca – desværre var den lukket, da vi var der, så må vente til næste gang med at spise der igen, men den er bestemt et besøg værd. 

3. I samme kvarter ved gaden Place Charles Felix er der det hyggeliste marked, der varierer i alt mellem blosmter, madvarer, antikviteter og vintagetøj. Derudover ligger der restauranter hele vejen rundt om markedet, hvor der med garanti er sol! Moules frites er altid et must for mig, når jeg er i Nice og i dette område kan de med fordel nydes!

4. Place Masséna er i starten af den store hovedgade, hvor sporvognene kører. Pladsen er omringet af smukke pink og lyserøde bygninger, der gør sig yderst godt på billeder. Hvis du fortsætter op langs hovedgaden støder du på alle high-street butikkerne som Zara, H&M, Mango osv. Hvis du vil vil finde de dyrere butikker, og små luksus vintageshops skal du bevæge dig ind af gaderne til venstre, væk fra hovedgaden og den gamle bydel. Her ligger Louis Vuitton, Chanel, IRO og mange flere. 

5. Om sommeren kan stranden være rimelig crowdet, men i efteråsmånederne er det helt tilpas med mennesker. Nogle af strandcaféerne holder åbent helt til december, hvor der er muligt at sidde i strandkanten og spise morgenmad, frokost eller bare få noget at drikke – alt imens du nyder solen stråler. Her i november kunne vi sidde med shorts og t-shirt uden at fryse – selvfølgelig kan vejret variere, men det er i hvert fald vildt hyggeligt, selvom man har en lille jakke på.

6. Der er rigtig mange muligheder, når du skal bo i Nice. Hotel Le Negresco, der ligger med udsigt udover Promenade des Anglais er meget anbefalelsesværdigt. Jeg har kun boet der én gang indtil videre, men det er bestemt ikke min sidste. Læs mere om hotellet lige her. Hvis du er mere til små hyggelige hoteller, så vælg et i Old Town Nice. 

Håber i kan bruge mine små tips til nogle hyggelige dage, hvis i skal til Nice på et tidspunkt. Selvfølgelig findes der også en masse turistattraktioner, hvis man er mere til det! Hvis i har andre gode tips i ærmet, så lad mig endelig høre dem.

God søndag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vila Moments - Party looks