Shop my wardrobe on sale

Off to Berlin

resume, munkstore, karodall

Top Résumé x Munk Store / Jeans Monki / Boots Ivylee Copenhagen

Et hurtig lille update inden turen går til Berlin. Har lige fået pakket det sidste, spist frokost og skal nu gøre mig klar nu til at smutte ud af døren. Har haft liiiidt en udfordring med at få plads til alt mit tøj, da jeg kun har bestilt håndbagage. Vejret i Berlin er ret koldt med mulighed for sne de kommende dage, så min kuffert er proppet med striktrøjer og varmt tøj. Det er min første gang i Berlin, så lad mig endelig høre, hvis i har nogle tips eller tricks – alt bliver modtaget med kyshånd! 

///

A quick update before heading to Berlin. Just finished packing, had lunch and now I need to get ready. I had a liiiiittle trouble making room for clothes I’m bringing since, I only have my hand luggage. The weather in Berlin is quit cold and maybe it will be snowing the next couple of days, so my suitcase is filled with knitwear and clothes to keep me warm. It’s my first time in Berlin, so please let me know if you have any tips or tricks – really appreciate it! 

 

2 kommentarer

  • Hvilken bydel skal du bo i Berlin? Måske jeg har lidt tips i ærmet, da jeg bor hernede i øjeblikket. Glæd dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lyder spændende! Så kender du helt sikkert lidt til byen. Vi skal bo i Vestberlin – sig endelig til, hvis du kender nogle gode restauranter eller andet man skal se :-)))

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my wardrobe on sale