Off to Berlin

Ready for the next party?

festguide

1. & Other Stories silver blazer / 2. Gestuz blue dress / 3. Gina Tricot striped top / 4. & Other Stories golden dress / 5. Mango yellow satin dress / 6. Gina Tricot dotted dress / 7. Mango flower dress / 8. Mango red blazer / 9. Mango checked blazer / 10. Zara velvet blazer / 11. Mango velvet pants

Hvis du stadig er en smule i tvivl om, hvad du skal have på til den næste julefrokost eller fest, kommer jeg her med nogle (farverige) bud. Jeg synes selv, at det nogle gange kan være en udfordring at klæde sig festligt nok på til julens fester, da det er for koldt med bare ben under kjoler og nederdele og et par sorte, tunge strømpebukser kan hurtigt blive en lyseslukker. Selvfølgelig kan det sommetider sagtens fungere – bl.a. til guldkjolen eller andre kjoler med sort mønster, ellers ville jeg helt klar foretrække et par mere festlige af slagsen evt. med glimmer eller mønster, der kunne gøre sig fint til både den blå eller gule satinkjole. Hvis man afviger fra alt der hedder strømpebukser er jakkesættet helt klart det oplagte valg. Jeg drømmer lidt om et i rødt, der virkelig får en i julestemning – eller et tungt velour, der tilfører et sofistikeret touch. Du kan med fordel også vælge nogle mere iøjenfaldende items som de gule velour bukser eller den smukke sølvblazer, der i den grad sætter gang i festen. Glem ikke dine accessories og du er good to go!

///

If you’re still in doubt on what to wear for the next party of the season, here are some pretty good (and colourful) ideas. Sometimes, I think it can be a challenge to get all dressed up during the winter since it’s too cold to have bare legs under your dress and black, heavy stockings can easily be a real party killer. Of course, it can work with the black stockings sometimes – for example under the golden dress or another dress with a black pattern. Otherwise, I would definitely prefer a pair with glitter or a pattern to spice up the party look, which could look great with both the blue and yellow satin dress. If you are totally not into the whole stocking thing, the suit is definitely the way to go. I’m dreaming about a red one, which has Christimas written all over it – or a one in velvet for a sophisticated touch. It also a good idea to choose some eye-catching items like the yellow velvet pants or the silver blazer, which will for sure get the party started. Don’t forget your accessories and you’re good to go! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Berlin