Ready for the next party?

Red hang on hoddie

img_6229

img_6060

Hoodie Holzweiler / Dress Gestuz / Coat Meotine / Sunglasses RayBan / Boots Ivylee Copenhagen

Mit Berliner outfit fra dag 1, hvor vi i går var rundt og opleve byen. Vi startede med virkelig god morgenmad på Waldorf Astoria (billeder kommer senere) med hotellets marketingschef, der efterfølgende viste os hotellets præsidentsuite på 31. etage med udsigt udover hele Berlin. Den var vanvittig! Jeg har i hvert fald aldrig set noget lignendei dag skulle U2 tjekke ind, og i sidste uge havde der været en anden kendis – vildt! Derefter gik vi en tur gennem parken og videre til Østberlin for at spise frokost og kigge lidt i butikker. Jeg er virkelig positiv overrasket over byenog glæder mig til endnu en dag i dag, hvor vi starter hos Zalando. Jeg må hellere til at komme i tøjet. Vi ses!

///

My first outfit from yesterday here in Berlin where we walked around all day and got to experience the city. We started with a delicious breakfast at Waldorf Astoria (I will show you pictures later) with the marketing manager of the hotel, who afterwards showed us the presidential suite on the 31st floor. I have never seen anything like it. The view was amazing and you could see all over Berlin. Today the band U2 was checking in and last week it was another celebrity – it’s insane. After the breakfast, we walked through the park and over to East Berlin for lunch and to do a bit of shopping. I really like Berlin and I’m very positive about the city. Looking forward to spending another day here, where first meeting is at Zalando. I’d better get ready now. See you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for the next party?