Red hang on hoddie

Blue flower power dress

nue notes karodall

nue notes karodallDress Nué Notes / Stockings Sneaky Fox / Sneakers New Balance

Så er jeg tilbage i København igen efter en mega hyggelig tur til Berlin – jeg får lige lavet en guide med mine favorit to do’s en af de kommende dage. Den sidste dag var jeg iført denne smukke kjole og et par farverige strømpebukser endnu en gang. Det var en smuuule koldt, så der kom hurtigt en stor strik udover. I dag skal jeg slappe fuldstændig af – har for en gangs skyld ingen planer og min kæreste og jeg har ikke set vildt meget til hinanden på det sidste, så det bliver dejligt med en hyggelørdag. Den kommende uge bliver ret hektisk med en tur til Århus med Vila, events hver dag og tre julefrokoster på tre dage, så godt at jeg lige kan lade batterierne op. I må have en skøn weekend!

///

I’m back home in Copenhagen after a great trip to Berlin – I will do a guide one of these days with my favourite to do’s. The last day I was wearing this beautiful dress and a colourful pair of stockings once again. Today I’m going to relax all day – for once I don’t have plans and my boyfriend and I haven’t been seeing so much of each other lately, so looking forward just to spend some time with him. Next week is going to be pretty hectic with a trip to Århus with Vila, events every day and three Christmas parties in three days. Good thing that I can recharge my batteries this weekend! Have great one yourself! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red hang on hoddie