Blue flower power dress

To do’s in Berlin

berlin guide karodall

img_5866

img_5863

img_5859

berlin guide karodall

Som lovet kommer her en lille guide med to do’s i Berlin, der primært består af lækre spisesteder. Da vi kun havde 2,5 dag, har jeg langt fra set hele byen, men håber på at tage tilbage i løbet af næste år, hvor jeg kan opleve endnu mere af skønne Berlin.

Vi startede vores første morgen med den lækreste morgenmad på hotellet Waldorf Astoria, der netop har startet konceptet “Champagne & Eggs”. Det var nok noget af det bedste morgenmad, jeg længe har smagt. Man kan med fordel dele nogle retter, for at smage lidt forskelligt. Vi fik blåbærpandekager, æg og avokado samt toast med rejer – og selvfølgelig et lille glas champagne. Derefter – hvis det er muligt, så hør personalet om I kan se et værelse på et af de øverste etager. Vi fik set præsidentsuiten der var fuldstændig overdrevet. Udsigten var helt fantastisk med udsigt over hele Berlin – selv girafferne og elefanterne i Zoologisk Have kunne spottes.

///

As promised a little guide with to do’s in Berlin and some great places to eat. We only had 2,5 day so I have only seen a bit of the city, but I really hope to go back during next year, so I get to experience a lot more of wonderful Berlin. 

The first day we had breakfast at Waldorf Astoria who just started a new concept called ‘Champagne & Eggs’. It was probably the best breakfast I’ve had in a long time. A good idea is to share some dishes so you can taste some different things. We had blueberry pancakes, avocado and eggs, toast with prawns – and of course, a glass of champagne. After – if possible, ask the staff to see a room on one of the top floors. We saw the president suite which was amazing. The view all over Berlin was incredible and you could even see the animals in the Zoo

berlin guide karodall

berlin guide karodall

berlin guide karodall

Det er virkelig hyggeligt med at gåtur gennem Tiergarten, og videre over til det østlige Berlin. Herefter kan jeg virkelig anbefale frokost på Beets & Roots, der ligger på Große Hamburger. Jeg fandt stedetInstagram, hvor jeg straks faldt over deres lækre bowls fyldt med farverige grøntsager, masser af urter og friske råvarer. Et rigtig godt sted, hvis man ønsker at det skal være sundt men samtidig mættende!

///

Walk through Tiergarten to experience the great nature and keep going to you hit Eastberlin. In this area, there is a small restaurant at Große Hamburger called Beets & Roots, which I can really recommend. I found it on Instagram and thought right away that I had to try it out. Their delicious bowls are filled with colourful vegetables, lots of herbs and great taste. This is the perfect place if you want to eat healthily!

berlin guide karodall

img_6209

img_6217

Hvis man er afsted i juletiden, er der julemarkeder mange steder i byen og det er seriøst hyggeligt! Jeg elsker julemarkeder, der er mega hyggelig stemning, glögg alle vegne og masser af julesnask, som jeg er stor tilhænger af!

///

If you going to Berlin during the Christmas period, you have to visit one of the city’s Christmas markets which are soooo nice! I love Christmas markets, there are such a cosy atmosphere and lots of Christmas food everywhere. Yum!

img_6339

img_6340

img_6346

img_6344

Læg vejen forbi Voo Store i Kreuzberg, der har virkelig fede brands som Marni, Proenza Schouler, Acne Studios og mange flere til både herre og damer. Man kan også finde et god udvalg af sneakers og skråt overfor butikken ligger der et outlet med tøj fra tidligere kollektioner. 

///

Pay Voo Store in Kreuzberg a visit. The shop has the coolest brands like Marni, Proenza Schouler, Acne Studios and many more both the men and women. They also have a really good selection of sneakers. Just across the street, there is an outlet with clothes from previous collections.  

img_6527

img_6533

img_6541

img_6537

Kl. 17 hver torsdag åbner The Market Hall, der er meget ligesom Papirøen med det lækreste streetfood. Vi havde en aftale med Susanne, der sammen med sin mand ejer boden 25 Teiche, hvor de sælger frisk fisk og kaviar fra deres egen farm. Vi fik lov til at smage deres kaviar, der var så lækkert! Det smeltede fuldstændig på tungen ligeså snart man fik det i munden, og vi endte med at spise hele bøtten. Vi lærte et godt trick i forhold til, når man skal teste kvaliteten af kaviar. Først skal man deufte til sin hånd, derefter lægge kaviarendet sted, slikke det af hånden og dufte til stedet igen. Hvis hånden dufter på præis samme måde som før, er det virkelig god kaviar, da det ikke lugter af fisk – og det gjorde denne ikke! Mums – håber at kunne smage det igen næste gang jeg er i Berlin!

///

Every Thursday At 5 pm. The Market Hall opens which has a lot of great street food. We met up with Susanne, who together with her husband owns the booth 25 Teiche, where they sell fresh fish and caviar from their own farm. We got to taste the caviar, which was sooo good! It melting on your tongue as soon as you got it in your mouth and we ended up eating all of it. We also learned a trick, which is really good to know, when you’re testing the quality of caviar. First, you smell your hand, then place the caviar on the exact place you smelled, lick it off and smell again. If your hand smells exactly the same as before, it’s a very good caviar since it doesn’t smell fishy at all. This caviar didn’t! Yummy – hope to taste it again next time I’m in Berlin. 

nue notes karodall

Hvis man er på udkig efter gode shoppingsteder, kan jeg anbefale området i nærheden af Kurfürstendamm i Vestberlin. Vi boede selv på gaden med Gucci, Dior og Chanel som naboer. Gaden er virkelig lang og ned langs alle de små sidegader finder man high-street butikkerne samt masser af hyggelige caféer. Vestberlin er klart mit fortrukne område so far. I hvert fald er byen lidt pænere i den ende og bygningerne lidt flottere. Østberlin har bestemt også sin charme, men er mange steder en smule faldefærdigt og lidt trist. Der er dog helt sikkert en masse små perler i området, som skal udforsket næste gang!

///

If you’re looking for some shopping, I will recommend the area around Kurfürstendamm in Westberlin. Our hotel was on that street right next to Gucci, Dior and Chanel. The street is quite long and has a lot of side streets with all the high street brands and cute cafes. Westberlin is definitely my favourite part of Berlin so far. The area is a lot nicer and the buildings are much prettier. Eastberlin also has its charm but is also kind of sad. I’m sure they have a lot of hidden treasures in Eastberlin, I just have to find them next time!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue flower power dress