To do's in Berlin

All pink & Vila event coming up

pink dress karodall

Dress H&M (similar here) / Stockings Sneaky Fox / Shoes Zara

Jeg sidder i toget på vej til Århus, hvor jeg skal til et event med Vila, der har været så søde at invitere mig med. Jeg når lige at sætte alle mine ting på hotellet, klæde om og så videre til showet, der starter kl. 16.30. Derefter vil der være en Q&A med Vilas designere og så slutter vi dagen af med lækker middag på restaurant MALT. Vi er kun en lille håndfuld fra Danmark, og så kommer der noget udenlandsk presse. Jeg har tidligere lavet to samarbejder med Vila Moments som i kan se lige her og her. Det sidste er med inspiration til julefrokosterne, hvis i stadig er lidt i tvivl om, hvad i skal tage på. Ellers har jeg lavet et lille indlæg lige her med endnu flere gode items til julens fester. 

///

I’m on my way to Århus where I’m going to an event with Vila. I will be there just in time to put my luggage at the hotel, change outfit and then get going to the show which will start at 4.30 pm. After the show, there will be a Q&A with Vila’s designers and then dinner at restaurant MALT. We are only a few people from Denmark and some international press. I did two collaborations with Vila the past two months – just look right here and here. The last one is with party outfits – have a look if you’re still in doubt on what to wear for this year’s Christmas parties. Otherwise, I did a most right here with even more inspiration and cool items to wear. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To do's in Berlin