All pink & Vila event coming up

Vila event in Aarhus

vila karodall

vila karodall

vila karodall

Så er jeg i toget på vej tilbage til København igen efter et virkelig fint event med Vila. Aftenen i går startede med velkomstdrinks, derefter show med HS Express 18 samt PA 18 kollektionerne, der bød på masser af farver, mønstre, fine silhuetter og lækre jakker. Derudover viste Vila deres nyeste lingeri-kollektion frem, som i godt kan glæde jer til kommer i butikkerne. Desværre var det ikke nemt at få ordentlige billeder af tøjet, så det må i lige have til gode. Til gengæld fik vi lækker mad på restaurant MALT, hvor jeg lige fik hapset et billede af den fine lyserøde dessert! Jeg var klædt i min fine pallietbluse fra Vila, jeans fra Monki og ternede sko fra NA-KD

///

I’m on the train at my way back home to Copenhagen after a great event with Vila. Last night we started with cocktails, then a fashion show where Vila showed off their HS Express 18 and PA 18 collections, which was filled with colours, patterns, beautiful silhouettes and nice jackets. Besides that, we got to see the newest lingeri collection. Unfortunately, it was really hard getting some good pictures, so I’ll show you later when I get the lookbook pictures. At least, I got a picture of the really nice pink dessert at restaurant MALT. I was wearing my sequin top fra Vila, jeans from Monki and checked shoes from NA-KD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All pink & Vila event coming up