Vila event in Aarhus

A little cherry on top

daniel silfen

Daniel silfen

daniel silfen

daniel-silfen-1

Bag Daniel Silfen / pants Moves by Minimum / Knit Closed

Indlægget er sponsoreret af Daniel Silfen

Som nogle af jer måske har set, postede jeg igår et billede på Instagram af denne lille meget fine sag. Jeg har teamet op med Daniel Silfen, der laver de fineste produkter i ruskind og læder i smukke farver, der passer lige ind i min garderobe. Et samarbejde jeg er rigtig glad for at kunne præsentere jer for!

Jeg har i en længere periode været på udkig efter en ny taske, der foruden at være pæn, også gerne måtte være en smule praktisk. Min nye veninde ‘Emma‘, matcher de kriterier ret godt. Jeg er vild med hendes farve, der er en smule dæmpet, så den ikke bliver for meget. Derudover er hun praktisk med sin crossbodyrem – men min favorit ting ved hende er helt sikkert den lille hank, som jeg holder i på billedet. Mine andre tasker har kun den helt lange rem, og ofte har jeg savnet at kunne variere dens udtryk afhængig af, hvordan man holder den. Selvom min outfit på billedet er lidt vildt, ville et helt casual outfit med jeans, og en nedtonet strik også se så fint ud til tasken, hvor den virkelig ville få lov til at være i fokus med sin smukke farve! Tilføj et lille tørklæde som en lille ekstra ting, og du er good to go! Hvis man er mere til blå, kan i finde Emma lige her – eller en helt klassisk sort lige her.

///

This post is sponsored by Daniel Silfen

As some of you may have notice, yesterday I posted a picture on Instagram with this little cute thing. I’ve teamed up with Daniel Silfen, who makes the most beautiful bags in suede and leather in great colours, which fit right into my wardrobe. A collaboration that I’m so happy to introduce you to!

For a while, I have been looking for a new bag, which should be pretty and practical at the same time. My new friend ‘Emma‘ is quite the match. I really like her colour, which is a bit toned down, so it’s not too much. Besides that, she’s very practical with her crossbody strap – but the thing I like the most about her is the short strap as you see in the pictures. My other bags only have the crossbody strap and often, I have been missing to be able to hold my bag in different ways to vary the expression. Even though my outfit in these pictures are a little crazy, a casual outfit with jeans and a knit would look great with Emma, where she would light up the look with her colour. Add a little scarf and you’re good to go! If you’re more into blue colours, you can find Emma right here or in classic black right here.

1 kommentar

  • Wow, that’s what I was searching for, what a material! present
    here at this blog, thanks admin of this web site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vila event in Aarhus