A little cherry on top

Makeup routine

makeup-rutine1. Concealer MIILD / 2. Powder MIILD / 3. Bronzer Bobbi Brown / 4. Lash primer DIOR / 5. Mascara L’oreal /
6. Brow pencel Mii Cosmetics / 7. Brow builder Mii Cosmetics

Jeg får ofte spørgsmål omkring min make-up samt hvilke produkter jeg bruger, så her kommer en lille hurtig guide til min daglige rutine. For mig er det vigtigt, at det gerne må være lidt nemt, og se så naturligt ud som muligt, da jeg ikke kan lide at se for pudret ud. Til fester bruger jeg det samme, men fyrer lidt ekstra mascara på og måske en læbestift i en fin farve.

1. Jeg starter altid med min concealer, og har netop anskaffet mig denne lille økologiske duo fra MIILD. Under øjenene starter jeg med den lyserøde, og lægger derefter den beige ovenpå. Ved næse og hage blander jeg dem, og lægger dem på samtidig. 

2. Next step er min mineralpudder – også fra MIILD, der lægger sig virkelig pænt på huden. Førhen har jeg altid lagt min pudder på huden i cirkulære bevægelser, men lærte for nylig af pigerne bag MIILD, at hvis man dupper den på i stedet, bliver resultatet meget bedre – prøv det!

3. Solskinspudder er step 3, for at tilføre lidt farve til ansigtet – og det er især nødvendigt her om vinteren. Jeg bruger altid denne fra Bobbi Brown. Den er en smule mørk, så vær forsigtig med den.

4. Når min hud er færdig, går jeg videre til øjnene. Jeg starter altid med denne lash primer fra Dior, der plejer vipperne under mascaraen.

5. Lige i øjeblikket bruger jeg denne mascara fra L’oreal, og egentlig kun den ene ende. Når det skal være lidt mere festligt, bruger jeg begge for at skabe et mere intenst look.

6. Videre til øjenbrynene, hvor jeg starter med at tegne dem op med denne fra Mii Cosmetics. Det er virkelig den bedste og nemmeste at nogensinde har haft. 

7. Jeg slutter af med min brow builder også fra Mii Cosmetics til at forme brynene og holde dem på plads hele.

Et Voilà!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little cherry on top