Makeup routine

20% off Boozt.com

boozt-20-off karodall

1. Baum und Pferdgarten dress / 2. Ganni top / 3. Nué Notes skirt / 4. Timberland boots / 5. Royal Republiq bag / 6. Ganni dress / 7. Lovechild 1979 pants / 8. By Malene Birger shirt / 9. STAND scarf

Boozt.com kører i øjeblikket med en kampagne, hvor man kan spare 20% på masser af nye styles samt udsalgsvarer. Jeg har fundet mine favoritter heroverGanni kjolen har jeg af flere omgange været ved at klikke hjem og nederdelen fra Nué Notes er jeg også ret vild med! Det fine faux pels tørklæde fra STAND har jeg allerede – bare se lige her. Husk at brug koden all20 ved check out!

///

Right now Boozt.com has a campaign where you can get 20% off new and older styles. Above, I’ve found my favourites! The Ganni dress is one my wishlist so maybe it’s to finally buy it, and I also really like the skirt from Nué Notes. The pretty faux fur scarf from STAND I already got – just have a look right here. Remeber to use to code All20 at check out. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup routine