Black and white

Miinto.dk Christmas gift guide

miinto-julegaveideer

1. Ganni dress / 2. Meraki oil / 3. Calvin Klein bra / 4. Neo Noir dress / 5. Daniel Wellington watch / 6. Neo Noir dress / 7. Lala Berlin coat / 8. Heartmade soap / 9. Dr. Martens boots / 10. Calajade bag

Indlægget er sponsoreret af Miinto.dk

Jeg synes nogle gange, at det kan være en smule svært at finde på julegaveønsker, kender i det? Derfor har jeg lavet en lille julegaveguide til, hvad du kan ønske dig af dine forældre, kæreste, veninde eller søskende, da der er lidt i alle prisklasser. En gang synes jeg altid at bløde pakker under træet var det væreste, men nu er det som regel de bedste! Hvis jeg ønsker mig tøj til jul må det gerne være nogle lidt lækre ting, som jeg ikke selv spontant ville tage ud at købe – såsom en frakke eller en fin silkekjole, der er i den lidt dyrere ende. Derudover er det altid rart med en gave, der kan holde i en længere periode – eller flere år endda som en klassisk sort taske eller et tidsløst ur, som du kan bruge hverdag. For to år siden fik jeg et meget fint Rolex ur af min far, der har siddet på mit håndled hver dag lige siden. Hvis du mangler en værtindegave til en af de mange julefrokster er en velduftende creme altid en god idé, og så er en gave fra dig selv til dig selv altid tilladt (i hvert fald hos mig).

Hvad ønsker du dig til jul???

///

The post is sponsored by Miinto.dk

Sometimes, I think it’s hard to find good things to put on my Christmas wishlist. In case you feel the same way I did a little Christmas presents guide with ideas to put on your wishlist. When I was a kid I thought that soft presents were the worst, but now they are actually my favourites! If I put clothes on my wishlist I make sure that it’s something I won’t just go out and buy myself spontaneously – like a nice coat or a cute silk dress. Besides that, It’s always nice with a present that you can use for years like a classic bag or a timeless watch you can use every day. Two years ago I got a really nice Rolex watch from my dad and I have been wearing it every day since! If you need a present for the hostess for one of the many Christmas parties a cream is always a good idea – and of course, a present from you to you is allowed (at least at my place).    

What do you want for Christmas?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and white