Miinto.dk Christmas gift guide

Jane Kønig give-away

jane kønig karodall

jane-koenig-karodall

jane-koenig-perler

1. Lille perle ear-cuff / 2. Stor perleørestik / 3.  Mellem perleørestik / 4. Perleørering / 5. Stor perle-earcuff

Indlægget er sponsoreret af Jane Kønig

Juleaften nærmer sig, og hvis du stadig ikke har fundet den rette gave til en af damerne i dit liv – det kan være din mor, gode veninde, søster, svigermor eller svigerinde, har jeg en lille idé i ærmet til dig. Et smykke er altid en fin gave at give, og det noget som jeg personligt selv altid bliver virkelig glad for. For mig er et smykke også en meget personlig gave, hvor personen der giver det, har gjort sig umage med at finde et, der lige netop passer til dig.

Hver jul ønsker jeg mig faktisk et nyt smykke. Min gardrobe skifter jeg i takt med sæsonerne, men et smykke holder hele året rundt. Jeg har stort set altid de samme smykker på, så når jeg ønsker mig et nyt, er det vigtigt, at det passer lige ind med mine andre. Lige for tiden er jeg lidt pjattet med perler – som i nok havde gættet ud fra overstående billeder. De tilfører et meget klassisk og sofistikeret touch på dit look – og passer til alt! Jeg ønsker mig i hvert fald flere perleøreringe til jul, så min fine perle-earcuff kan få lidt selskab. 

– Og nu til noget helt andet. Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et gavekort til en heldig vinder på

1.000 kr. til Jane Kønig.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1. Gå ind på Jane Kønig og find det smykke, du gerne vil bruge gavekortet på. Se udvalget LIGE HER.

2. Link til smykket i kommentarfeltet.

Jeg trækker en vinder d. 18. december og giver besked i kommentarfeltet. Pøj pøj!

112 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto.dk Christmas gift guide