Jane Kønig give-away

Golden mint

gestuz, missoni, karodall outfit

Knit Gestuz / Skirt M Missoni / Stockings Sneaky Fox / Jewelry Anni Lu & Weekday

Guldnederdel, fluffy strik i mint og blomstrede stømper så bliver det altså ikke meget sjovere. Min kæreste sagde til mig, at jeg lignede en lille pige, der havde fået lov til at gå ombord i sin mors garderobe – jeg kan godt lidt se hans pointe, men nogle gange må det gerne være lidt sjovt at klæde sig (ud) på. Husk at jeg afholder en konkurrence, hvor du kan vinde 1.000 kr. til Jane Kønig – kig lige her.

Nu vil jeg gøre mig klar, hoppe i klunset og spist morgenmad. God fredag!

///

Golden skirt, fluffy knit in mint green and floral stockings – it doesn’t get any funnier than that. My boyfriend said to me that I looked like a little girl who was allowed to play with her mother’s wardrobe. I see his point but sometimes it’s okay to make your outfit just a little funnier when you get dressed (up). BTW, I’m doing a competition with Jane Kønig. You can win 1.000 DKK to shop for – have a look right here.  

I will get ready now and eat breakfast. Have a great Friday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig give-away