Golden mint

Yellow summer

hanne bloch karodall outfit

hanne bloch karodall outfit

hanne bloch karodall outfit

Skirt Hanne Bloch / T-shirt Asos (similar) / Shoes Bianco – showpiece (similar here & here) / Sunglasses Céline

Dette outfit har godt nok nogle måneder på bagen, da det er fra Københavns modeuge i sommer, men nederdelen er endelig i butikkerne. Der har været stor efterspørgsel på den på Instagram, og af samme årsag ville jeg lige linke til den – det kunne også være, at man liiiige kunne nå et sidste ønske inden juleaften næste søndag. Apropos modeuge tager Charlotte Caroline og jeg afsted til Stockholm, Oslo og selvfølgelig København i denne omgang. London er heller ikke udelukket, men den tager vi når vi nærmer os. Mere om det kommer selvfølgelig senere. Nyd jeres lørdag!

///

This outfit is from Copenhagen fashion week this summer, but the skirt is finally available. A lot of you have beenn asking about it on Instagram and that’s why I wanted to give you the direct link. Maybe it can also make it on your Christmas wishlist just in time for Christmas Eve next week. Speaking of fashion week, Charlotte Caroline and I are going to Stockholm, Oslo and of course Copenhagen this time. London in February is not off the table either, but we will decide that when we February is near. I will tell you more about that later Enjoy your Saturday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden mint