Yellow summer

Sale on Mytheresa.com

tasker-mytheresa

1. Proenza Schouler / 2. Stella McCartney / 3. Proenza Schouler / 4. Loewe / 5. Proenza Schouler / 6. Simon Miller / 7. Loewe 
8. JW Anderson / 9. Stella McCartne 10. JW Andersen / 11. BOYY

Mytheresa.com holder lige nu et overdrevet udsalg, hvor du kan spare en del penge på masser af fine items – bl.a. tasker! Jeg går og pønser lidt på en ny taske, og måske skulle man slå til nu? Jeg er ret vild med Pierce tasken fra JW Andersen, men er også lidt forelsket i Hava modellen fra Proenza Schouler. Derudover ejer jeg ikke en sort taske, og det mangler jeg virkelig (eller mangler det måske ikke, men det kunne være rart at have). Lige nu står jeg dog i en situation, hvor jeg ikke helt kan forsvare at købe en ny – heldigvis er det fordi, der sker noget andet rigtig godt! Jeg fortæller mere om det imorgen.

Hvilken af overstående tasker er jeres favorit?

///

Mytheresa.com is having a major sale, where you can save a lot of money on great items and especially bags! I have been dreaming about a new bag for a while now and maybe this is the time? I really love the Pierce bag from JW Anderson, but I’m also a little bit in love with the Hava model from Proenza Schouler. Besides that, I don’t own a black bag and I’m really in need of one (or maybe not in need, but it could be nice to have one). Right now, I’m in a situation where it’s not the best idea to spend a lot of money on a new bag, but luckily it’s because something else and really exciting is about to happen. I will tell to more about that tomorrow. 

Which bag from above is your favourite?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow summer