Red checks

Christmas ready and checked jacket

stand karodall outfit

Stand karodall outfit Jacket STAND / Collar STAND / Knit Gina Tricot / Jeans Monki / Sneakers New Balance

Det er efterhånden lidt tid siden, jeg viste jer denne jakke fra STAND på Instagram, men den gode nyhed er, at den endelig er landet i butikkerne – og i kan finde den lige her. Som jeg har vist jer her, her og her, er jeg ret fan er de her aftagelige faux pelskraver, der dresser enhver jakke gevaldigt op. Da denne jakke er så meget i sig selv, kan man sagtens nøjes med kun at iføre sig den uden kraven. 

Jeg håber, at i er ved at være klar til jul og de kommende juledage – det er jeg i hvert fald. Imorgen holder jeg lille juleaften hos min far med mine søskende og kæreste, og d. 24. december holder jeg med min mor og hendes familie. Vi bliver næsten 20 mennesker i år, hvilket jeg aldrig har prøvet før – vi plejer altid kun at være de nærmeste, men jeg er sikker på, at det bliver rigtig hyggeligt! 

///

It’s been a while since I showed you this jacket from STAND on Instagram, but the good news is that it’s finally available – and you can find it right here. As I have been showing you here, here and here, I’m a big fan of these removable faux fur collars in different colours. They dressed op any jacket! Since this jacket is a bit crazy, you can totally wear it without the collar.  

I hope you’re ready for Christmas – at least I am. Tomorrow I’m going to celebrate Christmas with my dad, siblings and boyfriend, and on the 24th I’ll be with my mother and her family. We are going to be like 20 people this year and I’ve never tried that before. We have always just been the closest family, but I’m sure it’s going to be great anyway. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red checks